Все още не знаем дали ще видим Том Холанд в още

...
Все още не знаем дали ще видим Том Холанд в още
Коментари Харесай

Как майката на Том Холанд се застъпила за него

Все още не знаем дали ще видим Том Холанд в още филми за Спайдърмен, само че сме съвсем изцяло уверени, че това ще се случи.

Знаем обаче сигурно, че артистът не е най-големият почитател на костюма си на Спайди. Не тъй като не му харесва по какъв начин му стои, а тъй като ходенето с него до тоалетна е задачата невъзможна.

И го е казвал много пъти в разнообразни изявленията досега. Казвал го е много пъти и на майка си. В изявление за Live with Kelly and Ryan, Холанд споделя, че по време на фотосите на първия филм е желал да впечатли продуцентите и по тази причина не си е взимал постоянно почивки, с цел да върви по дребна потребност.

Но е споделил всичко това на майка си. Том Холанд споделя, че по-късно един от продуцентите е пристигнал при него и го е питал по какъв начин са бъбреците му. Оказва, че се майката на артиста се е свързала с въпросния продуцент, с цел да изиска повече спирания за вървене до тоалетна за сина си.

И Холанд, несъмнено, не е знаел за това. Забавна история, която обаче демонстрира за какво мъжете обичат толкоз доста майките си (шегичка).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР